Planten

Professionele opvang

Als Gastouder heb ik een gerichte opleiding op gebied van kinderopvang, ben ik gediplomeerd Kindercoach en Cognitief Gedragstherapeute en ben ik in het bezit van een (kinder) EHBO-diploma, een EVC en een VOG.
 

Als gastouder ben ik aangesloten bij de volgende gastouderbureaus

Bandita (www.bandita.nl)
G4 (www.gastouderbureaug4.nl)

Zo kunt u zelf kiezen welk bureau het beste bij u past. Heeft u andere wensen/suggesties, dan hoor ik dit graag. Bij het landelijk register kinderopvang sta ik ingeschreven onder nummer: 221913373.

Kinderopvangtoeslag

​Aangezien ik aangesloten ben bij erkende gastouderbureaus én ingeschreven ben in het LRK heeft u mogelijk recht op kinderopvangtoeslag. Informeert u hiernaar bij de belastingdienst. Natuurlijk kan ik u ook helpen met het maken van een kostenberekening.

​Tot slot ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 32146804.

 • Kleinschalig
  Doordat wij werken met kleine groepen is er veel aandacht voor de individuele kinderen en de dynamiek binnen de groep.
 • Huiselijk
  Uw kind wordt opgevangen in een 'gewoon' huis waar we dingen doen die zij thuis ook mee maken. We doen samen boodschappen, spelen samen, knutselen en spelen buiten. Daarbij wordt het dagritme dat u thuis heeft zo veel mogelijk over genomen.
 • Vertrouwd
  Doordat u en uw kind altijd contact hebben met dezelfde persoon zal uw kind zich snel vertrouwd en op zijn gemak voelen tijdens de opvang.
 • Flexibiliteit
  Opvang bij gastouder “Yelomi” wil ik voor ouders zo flexibel mogelijk houden. “Yelomi” is geopend op maandag t/m vrijdag. Verder zijn haal/breng tijden in overleg met de ouders waarin wel rekening gehouden wordt met ons ritme. Ook een keer ruilen van dag of een dag extra (mits er plaats is) zal zeker bespreekbaar zijn. Ik luister naar de wensen van de ouders en denk graag met hen mee.
 • Sociaal
  Omdat er meerdere kinderen zijn, kan uw kind gezellig samen spelen en ervaring opdoen in de sociale omgang. Dit begeleid ik vanuit mijn pedagogische/didactische achtergrond.
Contact
Kerkstraat 2a
5095 AE Hooge Mierde
Nummers

Kamer van Koophandel (KvK): 32146804
Landelijk register kinderopvang:  221913373

© Copyright 2023 Yelomi - Alle rechten voorbehouden 

 

Webdesign: Layouthouse